MENU
nl

Speelplaatsen: PowerBase/Play™

POWERBASE/PLAY™ BROCHURE

powerbase-play-brochure-nl.pdf (4,03 MB)

Consistent
Gepatenteerde ontwerp garandeert stabiliteit
Nauwkeurig
Uniform oppervlak

POWERBASE/PLAY™ - HET BEST BEWEZEN SYSTEEM VOOR SPEELVELDEN

PowerBase/Play™ is een onderdeel van het TISANOS concept. Dit is een eco-efficiënt ondergrond systeem met kunstgras dat veelal gebruikt wordt voor kinderspeelplaatsen en openbare ruimtes. Ook kan het in combinatie met andere ondergronden geïnstalleerd worden voor het bereiken van de veiligste en meest consistente oppervlakten. TISANOS concept is daarmee het best bewezen systeem op de markt.

POWERBASE/PLAY™ - TOEGENOMEN VEILGIGHEID EN LEVENSDUUR VAN KINDERSPEELPLAATSEN

Buitenspelen is wetenschappelijk bewezen dat het een van de meest kritische aspecten is van de ontwikkeling van een kind. Volwassenen zien het als een luxe dat kinderen buiten kunnen spelen en genieten, maar niets is minder waar. Fysieke speeltijd creëert juist impulsen in de hersenen van kinderen die helpen bij: het overwinnen van obstakels, communicatie, omgaan met frustraties, het oefenen in een fantasiewereld of verbeeldingen en om waardering te krijgen voor lichamelijke activiteiten. Op kinderspeelplaatsen en in openbare ruimtes kan dit in gevaar komen wanneer er geen rekening wordt gehouden met optimale veiligheid om bescherming te bieden wanneer dat nodig is.
PowerBase/Play™ zorgt voor een nieuw niveau op de markt van precisie en consistentie voor veilige (val)ondergronden op kinderspeelplaatsen. Gecombineerd met kunstgras ziet het oppervlak er natuurlijker uit, heeft het een langere levensduur dan andere systemen en nog het allerbelangrijkste: het biedt hoge kritische valhoogten, omdat de veiligheid altijd een prioriteit is. Indien het kunstgras wordt vervangen kan de PowerBase/Play™ shockpad hergebruikt worden voor dezelfde toepassing.

HET EERSTE DUURZAME SYSTEEM VOOR SPEELPLAATSEN

Bij BROCK zijn we van mening dat de veiligheid van kinderen van groot belang is en erkennen dat er behoefte is aan een consistent product, dat speciaal ontworpen is voor veiligheid op speelplaatsen. Als marktleider met meer dan 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van veiligheidsgerelateerde producten, introduceerde het BROCK-team in 2010 PowerBase/Play™. PowerBase/Play™ is een technologisch geavanceerd en milieuvriendelijk (duurzaam) systeem voor speelplaatsen voor kinderen. Elk PowerBase/Play™ -paneel wordt individueel vervaardigd en gecontroleerd op kwaliteit. De eigenschappen van elk paneel optimaliseert de functies van voorspelbare veiligheid, drainage, oppervlaktestabiliteit en uniform oppervlak.
PowerBase/Play™ is vervaardigd uit 100% zuiver hoogwaardig geëxpandeerd polypropyleen. Dit niet-giftige en zeer duurzame materiaal zal niet verrotten of verminderen in kwaliteit. PowerBase/Play™ is bestand tegen bacteriën, schimmels en chemicaliën, is 100% recyclebaar, Cradle to Cradle™ gecertificeerd en voldoet aan de strengste milieunormen.

POWERBASE/PLAY™ IS SPECIAAL ONTWORPEN ALS VEILIG VALONDERGROND-SYSTEEM VOOR KUNSTGRAS

Als kunstgras wordt vervangen zal het PowerBase/Play™ valondergrond-systeem blijven liggen en opnieuw worden gebruikt onder de nieuwe speelplaats. Dit reduceert in toekomstige kosten. PowerBase/Play™ is een multifunctioneel systeem: het fungeert als een impact absorberende veiligheidslaag (shockpad) én het is een waardevol onderdeel van een basisconstructie bestaande uit beton, steen, asfalt, compact zand of grind (het zogeheten ‘TISANOS concept’). Als effectieve thermische isolatielaag beschermt PowerBase/Play™ de onderliggende bodem tegen vorst die normaal gesproken permanente vervorming aan een speelvlak kan veroorzaken. PowerBase/Play™ bevat tevens een compleet horizontaal en verticaal drainage systeem dat geïnstalleerd kan worden over doorlatende als niet-doorlatende ondergronden. De afvoermogelijkheid van PowerBase/Play™ zorgt voor een betrouwbaar en efficiënt drainage-speelgebied. PowerBase/Play™ 50 -panelen kunnen tot 25mm regenval tussen de schokabsorberende noppen opslaan.